Zeilen tijdens een rondreis op de Nederlandse Antillen

Zeilen tijdens een rondreis op de Nederlandse Antillen

De Nederlandse Antillen bestaat uit de eilanden Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Bonaire. Doordat deze eilanden allemaal goed toegankelijk zijn is een rondreis door de Nederlandse Antillen dan ook goed te doen.

Hoewel er vaak een vakantie naar slechts één van deze eilanden word geboekt kan je een vakantie ook goed combineren door te gaan eiland hoppen.

De mooiste stranden in het Caribische gebied

Eén van de dingen waar mensen de Nederlandse Antillen aan herkennen zijn de prachtige witte stranden. Het is dan ook niet zonder reden dat naar deze prachtige stranden te gaan de voornaamste reden is om naar het Caribische gebied op vakantie te gaan!

Toch zijn er, naast het ontspannen op het strand, nog een tal van andere bijzondere activiteiten te doen op deze eilanden.

Hieronder vindt je een lijst van deze bijzondere activiteiten.

Zeilen op de Nederlandse Antillen

Op nagenoeg alle eilanden is het mogelijk om zeiltochten te maken.

Deze duren meestal een paar uur en je kan hier echt je ogen bij uitkijken.

Naast het feit dat je langs de mooiste stranden in de wereld vaart heeft het Caribisch gebied ook een prachtige flora en fauna.

Tijdens een zeiltocht ga je langs de meest bijzondere plekken met de mooiste bloemen, bomen en bijzondere dieren waaronder pelikanen en flamingo’s.

Met wat geluk kan je tijdens je zeiltocht ook een glimp opvangen van dolfijnen en walvissen!

Snorkelen in de Cariben

Door het warme klimaat kan je op alle Caribische eilanden ook onderwater kennismaken met de prachtige natuur.

Door de prachtige koraalriffen en bijzondere vissen waaronder keizersvissen, papegaaivissen, koraalvlinders en riddervissen kan je tijdens het snorkelen wat bijzondere momenten beleven!

Relaxen in de lokale Wellness centra

Wanneer je op vakantie gaat naar de Nederlandse Antillen zul je merken dat vrijwel alles hier “rustig en relaxt” gaat. Dit zorgt ervoor dat er een heel ontspannende sfeer heerst.

Dit is natuurlijk iets waar jij als vakantieganger wel een beetje aan mee moet doen.

Daarom is een bezoekje aan één van de vele wellnessen en spa’s ook zeker aan te raden.

En heb jij door het lezen al zin gekregen in een vakantie?