In Nederland blijven

Ben je de onrust in de stad beu en heb je misschien baat bij wat downtime? Maak dan een uitstapje naar een van deze prachtige en ontspannende hotels in de Nederlandse bossen met je geliefde, vrienden of zelfs alleen om tot rust te komen. Geniet van de natuur, yoga in het bos en vooral de geur van de bossen. Slaap in een bosachtige hut ergens in the middle of nowhere of midden in een bos. Er is een groot scala aan bijzondere overnachtingen Nederland.

Waar moet je verblijven als je in Nederland bent?

Ben je op zoek naar een locatie waar de natuur en de heerlijke keuken samenkomen? Misschien heb je het al gelezen. Thee is de nieuwe koffie, volgens food trendwatchers. Je bent bij ons aan het juiste adres; B&B de Vijf Suites heeft veel thee! Theekenners, neem een ​​slok. Het zal moeilijk zijn om te kiezen uit de grote verscheidenheid aan beschikbare theesoorten. Met een plakje handgemaakte chocolade of appeltaart is dit gerecht perfect. De bed en breakfast is gelegen nabij Velp en Arnhem in Gelderland. Deze B&B is volledig ingericht met antieke meubels uit de jaren 60 en 70. Iets waar wij enorm van genieten! Zie je iets bijzonders leuks? De meubels zijn ook te koop. De bed en breakfast is omgeven door bossen en weilanden, waardoor je het gevoel hebt helemaal weg te zijn van de drukte van de stad.

Accommodatie in het bos

Wanneer je slaapt in een Grondulow wordt slapen op een boereweide in Overijssel nog spectaculairder! Het is een leuke halfronde plek waar koeien om je heen lopen. Haal ’s ochtends wat eieren en fruit en maak je eigen ideale ontbijt! Dit is de mooiste ‘in het midden van de natuur’-ervaring die je ooit zult hebben. Bij De Vreemde Vogel hebben ze negen unieke kamers. Verblijf in een safaritent, vlieg in een vliegtuig of slaap in een vogelhuisje dat in de boom hangt! De Vreemde Vogel is een buitenhotel waar je niet alleen in de bossen slaapt, maar ook het gevoel hebt te kamperen in de vreemde kamers. Met al deze aanbevelingen kun je er zeker van zijn dat dit een van de bijzondere accommodaties in Nederland wordt die je je hele leven zult hebben.