In de nazomer varen met Bootverhuur Friesland?

De zomer in Nederland was er niet per se één om over naar huis te schrijven. Hoewel we een aantal dagen konden genieten van warme buitentemperaturen, is deze zomer anders dan voorgaande. Geen temperaturen die de 30 graden overstegen en aaneensluitende weken van hoge temperaturen. De zomer van 2021 kenmerkt zich door een afwisseling van redelijk zonnige en regenachtige dagen. Maar het is nog niet voorbij, want september ligt nog voor de deur en biedt volop kans op een heerlijke nazomer waarin we onze uren buiten kunnen inhalen.

Wil je die nazomer optimaal beleven in de heerlijke buitenlucht? Dat doe je het beste bij Hospes Bootverhuur Friesland waar je voor een zonnige middag of een paar dagen op het water een boot huurt. Lees in deze blog over de mogelijkheden voor het huren van een boot en vooral langs welke Friese plaatsen je moet varen voor een perfecte nazomer.

Wil je luxe of actief het water op?

Bij Bootverhuur Friesland heb je keuze tussen actief en luxe. Ga je voor actief, dan stap je op een zeilboot van Bootverhuur Friesland. Met de wind in de zeilen geniet je van een heerlijk sportieve middag op het water, terwijl de zon een gezond kleurtje op je huid verzorgt. En heb je meer zin in een luxe editie van je vaarmiddag, dan kun je zorgeloos gebruikmaken van een van de motorboten van Bootverhuur Friesland. Actief en luxe sluiten elkaar overigens niet uit, want met een luxe uitvoering van de zeiljachten kun je ook tijdens een zeilmiddag optimaal genieten.

Afhankelijk van het aantal personen die met jou meegaan, huur je een zeiljacht of motorboot met een capaciteit van twee tot zes personen. En heb je niet genoeg aan één middag op het water, dan kun je bij Bootverhuur Friesland ontspannen overnachten om de volgende ochtend opnieuw het anker ophalen.

Langs welke steden kom je met Bootverhuur Friesland?

Heb je al ideeën over welke wateren in Friesland je wilt bevaren? Bij het huren van een zeil- of motorboot bij de Yachtcharter in Sneek maken de bootverhuurders van Hospes je wegwijs over de leukste vaarroutes in de prachtige provincie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende steden die je niet wilt overslaan?

  • Te beginnen in Sneek waar je de boot kunt huren. In het gezellige centrum valt zoveel te beleven en vanaf het water kijk je op tegen de imposante Waterpoort.
  • Ben je in Stavoren, dan kun je vanuit de haven richting het IJsselmeer varen voor een rondje over het weidse water. En aan de kant geniet je van de karakteristieke huizen en een wandeling over de dijk.
  • Een stad die je niet wilt missen en waar je heerlijk kunt varen, is Dokkum. Een gezellige stad waar de authentieke molen je verwelkomt en de terrasjes je uitnodigen voor een fris drankje.
  • En niet te vergeten: Leeuwarden. De Friese hoofdstad waar je kunt vertoeven in het park, op een gezellig terras of in een van de vele unieke winkels in het centrum.

Een motor- of zeilboot huur je bij Bootverhuur Friesland

Ga jij de laatste weken van de zomer iedere zonnestraal meepakken? Huur dan een motorboot of zeiljacht bij Bootverhuur Friesland die jou helpt om zorgeloos het water op te gaan. Of het nu gaat om een middagje op het Sneekermeer of een route van een paar dagen door de Friese provincie, je geniet volop vanaf het water dankzij Hospes in Sneek.